Press | Moj Kiosk

Press

SINERGIJA DVE USPEŠNE KOMPANIJE

14.01.2015.

Centrosinergija, deo poslovnog sistema Centro Štampa Holding, u čijem je vlasništvu i Moj kiosk, potpisala je Ugovor o distribuciji duvanskih proizvoda sa kompanijom British American Tobacco (BAT).

Kako se podseća u saopštenju, BAT posluje u Srbiji već 18 godina, dok je privatizacijom Duvanske industrije Vranje u 2003. godini postao, i do današnjeg dana ostao, vodeći britanski investitor u Srbiji.

Sa uplaćenih više od milijardu evra u protekloj deceniji, BAT predstavlja i jednog od vodećih poreskih obveznika u Srbiji.

"Kompanija Centro Štampa Holding, u okviru koje posluje Centrosinergija, za nepune tri godine uspela je da spase dve kompanije, Štampu i Futuru, i da sačuva 3.500 radnih mesta", istakao je izvršni potpredsednik u kompaniji Centro Štampa Holding Dejan Stančević.

Posle velikih investicija i uvođenja novih standarda korporativnog upravljanja u našoj kompaniji, dodao je Stančević, usledila su i velika organizaciona, tehnološka i tehnička unapređenja.

Zahvaljujući takvoj poslovnoj politici, ali i unapređenju prodaje i saradnje sa svim poslovnim partnerima, uspeli smo da zadobijemo poverenje poslovnog okruženja i utemeljimo novi put našeg daljeg poslovanja, rekao je Stančević.

Prema njegovoj oceni, upravo tome u prilog ide potpisivanje Ugovora o distribuciji duvanskih proizvoda sa BAT, jednim od najznačajnijih stranih investitora u Srbiji, koji je u Centrosinergiji prepoznao pouzdanog i savremenog partnera.

Ovo je početak jednog partnerstva koje pruža velike mogućnosti i potencijal za dugoročnu saradnju i razvoj obe kompanije, istakao je Stančević.

Generalni direktor BAT za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, Tanos Trimis smatra da "potpisivanje ugovora o distribuciji sa Centrosinergijom predstavlja važan korak u unapredjenju poslovnih operacija BAT u Srbiji".

On je uveren da će sinergija "dve uspešne kompanije doprineti daljem rastu naše prodaje i tržišnog učešća, na radost naših potrošača".

Centrosinergija je u ponedeljak, 12.januara, zvanično počela distribuciju proizvodnog portfolija BAT.

Izvor: www.fonet.rs