Obrazac za online prijavu | Moj Kiosk

Obrazac za online prijavu

PRODAVAC

Prijava od: 15.05.2020 - do: 31.10.2020

Lokacije:  BeogradNovi SadPožarevacSomborSuboticaBačka TopolaTemerinInđijaNišAdaMolPančevoRumaŠabacBeškaSlankamenČortanovciKrčedinSentaPećinciLeskovacPadejKikindaProkupljeŽitorađaNegotinKragujevacKladovoSmederevoNiška BanjaBajšaČačak Aranđelovac Kraljevo UbVrbasBogatićStara PazovaNova Pazova

Sektori:  Sektor prodaje

Ako ste osoba kojoj domaće vaspitanje i odnos prema radu nalažu da poštuje svoje radno mesto, nastoji da ispuni njegove zahteve i da sledi postavljene procedure rada - nudimo Vam zaradu i sve ono što Vam po zakonu pripada:
• prijava od prvog dana rada, plata preko računa i uvek na vreme, sa uredno plaćenim porezima i doprinosima
• zdravstveno osiguranje za Vas i članove porodice
• plaćeni godišnji odmori i praznici, prekovremeni sati, prevoz
Ukoliko pokažete da ste rođeni za posao PRODAVCA, uživate u svakodnevnoj komunikaciji sa kupcima, vedri ste i borbeni, raduju Vas izazovi i izuzetni rezultati koji nastaju zahvaljujući Vašem prirodnom talentu, obuci koju ste prošli i trudu koji ulažete, obećavamo Vam dodatne novčane bonuse i materijalne nagrade.

P.S. Ako ste toliko sjajni da možete na druge da utičete, ponudićemo Vam i da ostvarite dodatne prihode kao mentor novim kolegama.

Vaše sposobnosti i kvalifikacije prevazilaze radno mesto prodavca, a želite karijeru u prodaji - nudimo Vam mogućnost da radno mesto prodavca bude Vaša odskočna daska za karijeru u kompaniji koja koristi svaku priliku da zaposlenima koji to zaslužuju pruži mogućnost da napreduju (i to ne samo na papiru).
Savladajte posao prodavca, budite među najboljima, ovladajte dodatnim veštinama i brzina kojom ćete postati Organizator prodaje zavisiće samo od Vas.

DOBRO DOŠLI u tim, u kome mesto birate sami. Nudimo Vam ulaznicu, podršku Tima za obuku novozaposlenih i obećanje da ćemo poštovati i ispratiti svaki Vaš izbor. OSTALO JE NA VAMA.

(dd.mm.yyyy)
Pošaljite biografiju
Primer biografije
Pošaljite motivaciono pismo