Akcije i promocije | Moj Kiosk

Akcije i promocije

29.05.2023.

Chio čips, savršenstvo hrskavog ukusa.

Kako nastaje ova grickalica kojoj je teško odoleti? Tajna Chio čipsa je u izboru najkvalitetnijeg krompira i proverene recepture po kojoj se pravi. Iskoristite neverovatnu akciju na našim prodajnim mestima. Kupite dva Chio čipsa, iskombinujte po svom ukusu, slani ili sa crvenom paprikom ili i jedan i drugi i dobije oba za 99 din.

Pročitaj više

29.05.2023.

Varta - savršen izbor za napajanje svih vrsta uređaja!

Kupite Varta LongLife baterije po jedinstvenoj ceni. Aktivna prodaja je dostupna na svim našim kioscima.

Pročitaj više

29.05.2023.

Ko može da odoli zdravim slatkišima?

Preukusni Wellness bar, i to dva, zajedno sa Rosa vodom na prodajnim objektima Moj Kiosk, sada, možete da kupite po super ceni.

Pročitaj više

29.05.2023.

Da li ste za osveženje?

Bilo da se odlučite za Coca Colu Original, Zero, Cherry ili Fantu Orange, izborom bilo koja dva ukusa 0,5L, dobijate ih po ceni od 150 dinara.

Pročitaj više

15.05.2023.

Tražite dodatnu energiju? Rešenje je tu - Guarana!

Guarana će vas osvežiti i pojačati koncentraciju. Ne propustite da probate Guarana ukuse: Guarana Cactus, Guarana Aphrodisiac ili Joker Orange i novi hit Jocker Mango, napravite pravu kombinaciju i kupite na našim objektima po ekstra ceni.

Pročitaj više

15.05.2023.

U toku je akcija koja se ne propušta! 2 Smokija za 99!

Neodoljivo hrskav Smoki, sa prepoznatljivim ukusom kikirikija, čini ga jedinstvenim i nezamenjivim. Za zabave sa društvom, na školskom odmoru ili pauzi na poslu - idealan je za svaku priliku.

Pročitaj više

15.05.2023.

Idealna užina za vaše školarce ili vas ove nedelje.

Iskusite užitak koji vam pruža kremasti ukus čokolade i vanile i penastom testu 7DAYS kroasana. Sada u prodaji po ekstra ceni.

Pročitaj više

15.05.2023.

Koji je tvoj omiljeni ukus Mentos bombona?

Zgrabi Mentos za samo 69 rsd na nekom od Moj Kiosk objekata. Iskoristi priliku, probaj sve ukuse po povoljnijoj ceni i napravi svoj izbor.

Pročitaj više

01.05.2023.

Grand instant kafe savršen izbor za druženje sa prijateljima.

Jednostavan i brz užitak u svakom trenutku i u svakoj prilici. Posetite MojKiosk prodajna mesta i iskoristite super akciju. Kupovinom bilo kojih 5 Grand instant kafa, proizvode dobijate po ceni od 99 rsd

Pročitaj više

01.05.2023.

Idealna prilika za osveženje!

Ukoliko ste ljubitelj sokova različitih ukusa, ondaje ovo prava ponudu za vas. Kupovinom bilo koja dva proizvoda na akciji, oba dobijate za 120 dinara.

Pročitaj više