Akcije i promocije | Moj Kiosk

Akcije i promocije

22.01.2024.

Snickers ili Mars?

Kod čokoladica Snickers i Mars, ukus je pun, mekan i gladak, lepo izbalansiran i fino uravnotežen. Za koju čokoladicu ćete se vi odlučiti ili ćete možda za obe? Odlična prilika za degustaciju po ekstra ceni na objektima Moj kiosk.

Pročitaj više

08.01.2024.

Koji je vaš omiljeni Chipsy ukus? Chili, Tzatziki ili Slassic?

Chipsy je glavni saveznik u gledanju neizvesnih utakmica, kao i uzbudljivih filmskih ostvarenja! Izaberite rebrasti ili klasičan Chipsy i u kombinaciji bilo koja dva pakovanja od 40 gr, dobijate oba za 110 dinara.

Pročitaj više

08.01.2024.

TRI kesice NESCAFÉ kafe za samo 99 RSD!

Napravite pauzu od svakodnevnih obaveza. Skuvajte sebi šoljicu NESCAFÉ i odvojite malo vremena da odahnete. *U akciji učestvuju NESCAFÉ 2u1 i 3u1 Classic, 3u1 Strong i 3u1 Creamy Latte.

Pročitaj više

08.01.2024.

Napravi pauzu, uzmi KitKat!

Zahvaljujući savršenom balansu čokolade i hrskavog vafla, oduševljava potrošače širom sveta. KitKat, sada na našim objektima po akcijskoj ceni.

Pročitaj više

08.01.2024.

Nabacite širok osmeh na lice i zablistajte u punom sjaju.

Orbit Spearmit i Eucalyptus žvake obezbediće vam svežinu daha i dati tako potrebnu samouverenost u izazovima koje donosi svaki novi dan.

Pročitaj više

25.12.2023.

U toku je akcija koja se ne propušta! 2 Smokija za 99!

Neodoljivo hrskav Smoki, sa prepoznatljivim ukusom kikirikija, čini ga jedinstvenim i nezamenjivim. Za zabave sa društvom, na školskom odmoru ili pauzi na poslu - idealan je za svaku priliku.

Pročitaj više

25.12.2023.

Koje su tvoje omiljene Mentos bombone?

Zgrabi Mentos za samo 69 rsd na nekom od Moj Kiosk objekata. Iskoristi priliku, probaj sve ukuse po povoljnijoj ceni i napravi svoj izbor.

Pročitaj više

25.12.2023.

Vreme je praznika, Coca-Cola je tu da vas osveži.

Iskoristite priliku. Iskombinujte vaše omiljene Coca-Cola Original, Coca-Cola Zero ili Cherry, Fanta WTF i Fanta Orange ukuse. Kupite dve flašice od 0.5l, bilo kog od navedenih proizvoda i ulepšajte svoje slavlje.

Pročitaj više

25.12.2023.

Vreme je za uživanje.

Plazma Stiksi - mlečna čokolada i slani kikiriki & karamela, dva nerealno čokoladna ukusa u kombinaciji sa dobro poznatim ukusom Plazme. Bilo koja dva Stiksi bara sada po super ceni na našim objektima.

Pročitaj više

11.12.2023.

Dodajte energiju vašem danu!

Zasladite se i napunite baterije neodoljivim spojem nugat karamela, kikirikija i najfinijeg preliva od mlečne čokolade. Omiljene SNICKERS i SNICKERS CREAMY čokoladice sada na specijalnoj ponudi na Moj kiosk. Izaberite svoju kombinaciju ukusa i uživajte.

Pročitaj više