Akcije i promocije | Moj Kiosk

Akcije i promocije

11.11.2022.

Vaši omiljeni jutjuberi Zaga i Filip, pripremili su vam nešto potpuno NOVO!

Roditelje za ruke i brzo na kioske po vaš omiljeni časopis! Upoznajte Maštograd, mesto gde se sve vaše željice ostvaruju! Kroz društvene igre, mnoštvo nalepnica, zadataka i zanimljivosti poletite na krilima mašte i produbite znanje, veštine i moć zapažanja.

Pročitaj više

31.10.2022.

Odvojite vreme za sebe i prijatelje i uživajte u savršenoj šoljici kafe, bogate arome i punog ukusa.

Tajna Instant DONCAFE je u pravoj kombinaciji kvalitetnih sastojaka i praktičnom pakovanju. Da li ste već probali Nougat ukus ili Cappuccino Vanilla varijantu? Za ljubitelje tradicionalne kafe, tu je 3 sec 2 1 Black kafa, spremna za par minuta. Čekamo vas sa super cenama na Moj Kiosk objektima!

Pročitaj više

31.10.2022.

Šta danas birate za osveženje?

Veselu, penušavu, osvežavajuću Fantu ili neprevaziđenu Coca-Colu? Da li ste već probali nove ukuse Fanta Tropical Exotic i Fanta WTF Pineapple Hibiscus? Izaberite vaš omiljeni ukus i kupite bilo koje dve flašice od 0.5l za samo 140 rsd.

Pročitaj više

31.10.2022.

Potražite na Moj Kiosk objektima specijalnu ponudu: Rosa voda 0.5l i Plazma 75g po ceni od 119 rsd.

Žurite na važan sastanak, spremate ispit ili pravite pauzu tokom duge jesenje šetnje? Uvek birajte najkvalitetnije! Za brzu užinu, dodatnu energiju i dnevnu dozu optimizma Plazma keks i Rosa voda su odlična kombinacija.

Pročitaj više

31.10.2022.

Dodajte snagu kikirikija vašem danu!

Zasladite se omiljenom SNICKERS čokoladicom i napunite baterije. Uživajte u neodoljivom spoju nugat karamela sa kikirikijem, prelivenim najfinijom mlečnom čokoladom. A za blistav osmeh i svež dah tu su uvek ORBIT žvake, sa ukusom Eukalyptus-a i Spearmint-a.

Pročitaj više

17.10.2022.

Iskoristite super cene na Moj Kiosk objektima i kupite VARTA alkalne baterije za samo 89 rsd/kom.

Ne zaboravite da uvek u kući ili na radnom mestu imate VARTA baterije! Poseduju širok spektar primene za različite kućne, kancelarijske i medicinske uređaje, dečije igračke i satove. Odlikuje ih dug radni vek i stabilan napon. Budite uvek spremni!

Pročitaj više

17.10.2022.

Ako tražite način da jesenji dan učinite još veselijim, naša preporuka je nezamenljivi Plazma keks!

Ljubav prema ovom hrskavom i hranljivom keksu prenosi se generacijama. Uživajte u savršenom izvoru vitamina i minerala u svakoj prilici, bilo kada i bilo gde. Na Moj Kiosk objektima kupite dva Plazma keks pakovanja po super ceni od 130 rsd.

Pročitaj više

17.10.2022.

Želite nešto slatko, brzo i ukusno?

Svatite na neki od Moj Kiosk objekata gde vas čeka Cedevita Go osveženje, sa čak 9 vitamina, i Corny žitni bar, koji će vam dati energiju u samo par zalogaja. Izaberite vašu omiljenu kombinaciju žitarica, voća i orašastih plodova i prepustite se novim dnevnim izazovima. Kupite bilo koja dva proizvoda za samo 129 rsd.

Pročitaj više

17.10.2022.

Spremate ispite ili žurite na još jedan sastanak?

Dodatnu energiju potražite na bilo kom Moj Kiosk objektu. Gurana će vas osvežiti i pojačati koncentraciju. Ne propustite da probate Guarana ukuse: Guarana Cactus, Guarana Aphrodisiac ili Joker Orange!

Pročitaj više

03.10.2022.

Napravite pauzu, uzmite KitKat, i uživaje u čokoladnom zadovoljstvu!

Da li ste znali da se svake sekunde u svetu pojede čak 540 KitKat čokoladica? Omiljeni slatkiš oduševiće vas savršenim balansom čokolade i hrskavog vafla.

Pročitaj više