Akcije i promocije | Moj Kiosk

Akcije i promocije

22.01.2024.

Snickers ili Mars?

Kod čokoladica Snickers i Mars, ukus je pun, mekan i gladak, lepo izbalansiran i fino uravnotežen. Za koju čokoladicu ćete se vi odlučiti ili ćete možda za obe? Odlična prilika za degustaciju po ekstra ceni na objektima Moj kiosk.

Pročitaj više

08.01.2024.

Koji je vaš omiljeni Chipsy ukus? Chili, Tzatziki ili Slassic?

Chipsy je glavni saveznik u gledanju neizvesnih utakmica, kao i uzbudljivih filmskih ostvarenja! Izaberite rebrasti ili klasičan Chipsy i u kombinaciji bilo koja dva pakovanja od 40 gr, dobijate oba za 110 dinara.

Pročitaj više

08.01.2024.

Nabacite širok osmeh na lice i zablistajte u punom sjaju.

Orbit Spearmit i Eucalyptus žvake obezbediće vam svežinu daha i dati tako potrebnu samouverenost u izazovima koje donosi svaki novi dan.

Pročitaj više

25.12.2023.

U toku je akcija koja se ne propušta! 2 Smokija za 99!

Neodoljivo hrskav Smoki, sa prepoznatljivim ukusom kikirikija, čini ga jedinstvenim i nezamenjivim. Za zabave sa društvom, na školskom odmoru ili pauzi na poslu - idealan je za svaku priliku.

Pročitaj više

11.12.2023.

Dodajte energiju vašem danu!

Zasladite se i napunite baterije neodoljivim spojem nugat karamela, kikirikija i najfinijeg preliva od mlečne čokolade. Omiljene SNICKERS i SNICKERS CREAMY čokoladice sada na specijalnoj ponudi na Moj kiosk. Izaberite svoju kombinaciju ukusa i uživajte.

Pročitaj više

30.10.2023.

Sjajna kombinacija za okrepljenje!

Za brzu užinu, dodatnu energiju i dnevnu dozu optimizma Plazma keks i Rosa voda su odlična kombinacija. Potražite na Moj kiosk objektima specijalnu ponudu: Rosa voda 0.5l i Plazma 75g po ceni od 130 dinara.

Pročitaj više

04.09.2023.

Zdravim slatkišima retko ko može da odoli.

Preukusne čokoladice Wellness bar, i to dve, zajedno sa Rosa vodom na prodajnim objektima Moj Kiosk, sada možete kupiti po akcijskim cenama.

Pročitaj više

16.08.2023.

Vaš omiljeni slatkiš iz detinjstva je od danas na akciji!!

Kupite bilo koja tri PEZ ukusa na MojKiosk prodajnim mestima za samo 99 dinara! Koji je vaš omiljeni PEZ ukus?

Pročitaj više

07.08.2023.

Idealna prilika za osveženje!

Ukoliko ste ljubitelj sokova, ondaje ovo prava ponudu za vas. Kupovinom bilo koja dva proizvoda na akciji, oba dobijate za 140 dinara.

Pročitaj više

10.07.2023.

Neka vam svako novo jutro započne mirisom sveže kafe.

Magični miris GRAND GOLD kafe poziva na druženje i uživanje u neodoljivoj aromi i punoći ukusa. Iskoristite super ponudu i kupite GRAND GOLD kafu na Moj Kiosk objektima po odličnim cenama. Čekamo vas!

Pročitaj više