Akcije i promocije | Moj Kiosk

Akcije i promocije

01.05.2023.

Grand instant kafe savršen izbor za druženje sa prijateljima.

Jednostavan i brz užitak u svakom trenutku i u svakoj prilici. Posetite MojKiosk prodajna mesta i iskoristite super akciju. Kupovinom bilo kojih 5 Grand instant kafa, proizvode dobijate po ceni od 99 rsd

Pročitaj više

17.04.2023.

Biskvit koji vole sve generacije, širi optimizam i vraća energiju!

Jaffa cakes je savršena kombinacija mekanog biskvita, voćnog želea i fine čokolade. Sada na našim objektima po ceni od 120 rsd!

Pročitaj više

03.04.2023.

Next lemonade - osveženje na dohvat ruke po sjajnoj ceni.

Kupite bilo koji uskus Next lemonade i Rosa vodu 0,5l, i dobijete oba proizvoda za 120 rsd.

Pročitaj više

03.04.2023.

Nabacite širok osmeh na lice i zablistajte u punom sjaju.

Orbit Peppermint žvake i Orbit Strong i Spearmint bombone obezbediće vam svežinu daha i dati tako potrebnu samouverenost u izazovima koje donosi svaki novi dan.

Pročitaj više

21.03.2023.

NOVO IZDANJE NA NAŠIM OBJEKTIMA

Knjiga koja otkriva tajne skrivene hiljadama godina! Nova, dugo očekivana knjiga samo na objektima MOJ KIOSK poznatog autora Dragana Damjanovića. Ovo jedinstvena knjiga vodiće ljubitelje čitanja kroz uzbudljivu priču o rođenju Isusa Hrista i njegovom putovanju kroz Egipat sa Svetom porodicom koja tokom četiri godine prelazi put dug više od tri hiljade kilometara. Isus, najlepši dečak koji je ikada hodao Egiptom, bio je praćen nizom natprirodnih čuda koja su izazivala neverovatan interes kod ljudi koji su se susretali sa Svetom porodicom.

Pročitaj više

10.03.2023.

Idealan poklon za svaku devojčicu!

Svetski ponzate Santoro lutkice su dobile svoj album i sličice, tako da vaše devojčice mogu svakodnevno uživati skupljajući svoje omiljene sličice! Cena paketa sličica je 80 RSD, dok album možete pronaći na našim kioscima za 250 RSD.

Pročitaj više