Izdvajamo iz ponude | Moj Kiosk

Izdvajamo iz ponude

19.02.2024.

Harry Potter figurice stigle su na MojKiosk!

Od danas, postali smo domaćini kolekcije od čak 15 različitih Harry Potter figurica. Možete ih koristiti za igru ili kao dodatak za olovke i ukrasiti ih likovima jedne od najpopularnijih franšiza modernog doba!

Pročitaj više

09.02.2024.

Seoske životinje - Igraj se i uči!

U pitanju je nova kolekcija knjižica, prepuna zabavnim informacijama, lepo ilustrovana, sa prelepim figuricama, koje su inspirisane crtežima. Broj za brojem, farma će se puniti: kravama, pilićima, bikom, teletom, zečevima, magarcem, kao i izvanrednim okruženjem - povrtnjakom... za igru i uvek nove avanture.

Pročitaj više

02.02.2024.

Nova knjiga Dragana Damjanovića "Anja sa Dedinja" u prodaji!

„Anja sa Dedinja je priča o intrigama, razaranjima porodica, nesrećnim sudbinama. Iako ne šalje nikakve poruke, one se same nameću, pa je radnja ovog romana bezvremenska i svevremenska, uvek aktuelna i poučna...“, reči su autora.

Pročitaj više

01.02.2024.

Osigurajte svoj Premier League album i sličice

Album sa 96 strana čeka da bude ispunjen pričama o najuzbudljivijim trenucima, najvećim zvezdama fudbala i nezaboravljenim golovima! Sada dostupan na svim našim kioscima.

Pročitaj više

22.01.2024.

Otkrijte čaroliju uz Magiki Fairies

Zavirite u svet mašte i očekujte čuda jer su Magiki Fairies sada dostupne kod nas. Kolekcija se sastoji od 12 različitih figurica preslatkih vila, a svaka od njih nosi svoju jedinstvenu magiju.

Pročitaj više

28.12.2023.

Iznenađenja za ljubitelje stripova svih generacija - Nindža Kornjače na našim kioscima!

Sredinom osamdesetih godina 20.veka, Kevin Istman i Piter Lerd počeli rad na priči o četiri kornjače koje nakon kontakta s tajanstvenim mutagenom dobijaju moći drevnih japanskih ratnika – nindži, nisu ni slutili da će njihov nezavisni strip za samo par godina postati globalni multimedijalni fenomen i jedan od najvećih svetskih pop-kulturnih brendova. Dogodovštine ovih junaka sada možete pratiti putem novih strip izdanja.

Pročitaj više

20.12.2023.

Super vest za fanove NBA. album i sličice za sezonu 2023/24.

Nova kolekcija Panini sličica NBA 2023-24. U albumu vas očekuje svojevrsni vodič kroz najpopularniju košarkašku ligu. Pronađite vaše omiljene NBA klubove i zvezde i uživajte u sakupljanju sličica.

Pročitaj više

19.12.2023.

Najlepša praznična Vulkan akcija koju smo spremili samo za vas!

Naoružajte se dobrim štivom iz Vulkan asortimana i dočekajte 2024. uz neverovatne priče nekih od najpopularnijih pisaca modernog doba!

Pročitaj više

19.12.2023.

Idealni poklon za vaše mališane

Niste još završili novogodišnju kupovinu i zatvorili paketiće. Ovo je idealna prilika da uz slatkiše obradujete svoju dečicu i zanimljivim Prazničnim slikovnicama iz Dexyca.

Pročitaj više

10.12.2023.

Zaga i Filip - nova iznenađenja!!

„Bojanka - Zaga i Filip balonijada”, je novo izdanje ovog veselog dvojca. Pakovanja sadrže bojanku sa četiri tematske celine sa crtežima za bojenje, zadacima i zanimljivostima, uradi sam dodatak sa ukrasima u obliku balona i dvolisnicu sa nalepnicama. Obradujte svoje mališane ovim veselim paketićima i dozvolite im da kroz igru na zabavan način nauče nešto novo.

Pročitaj više