Izdvajamo iz ponude | Moj Kiosk

Izdvajamo iz ponude

25.07.2022.

NOVO u ponudi na Moj Kiosk objektima!

Obradujte vaše dete jedinstvenim poklonom. Pripremili smo kolekciju Miny Florely koja se sastoji od 12 različitih prelepih princeza cveća za prikupljanje. Kesica iznenađenja sadrži dve princeze, a uz paket dobijate i časopis prepun igrica i kvizova. Svaka figurica ima poseban cvetni miris. Vaše dete uživaće u transformaciji magične cvetne haljine u prelepu princezu.

Pročitaj više

18.07.2022.

Letnja Vulkan akcija!

Kupite dve knjige sa 40% popusta u svim objektima MojKiosk.

Pročitaj više

12.07.2022.

Otkrijte čarobni svet sirena sa magičnim repom i pružite vašim mališanima fantastičnu zabavu.

Kolekcija 2 sadrži 12 predivnih sirena od kojih kod dve rep svetli u mraku, kod četiri repovi menjaju boju u toploj vodi, a šest sirena imaju rep sa sjajem. U pakovanju se dobija mini časopis sa zanimljivim kvizovima i igricama.

Pročitaj više

04.07.2022.

Novo u prodaji! Minions album sa samolepljivim sličicama!

Sakupljajte sličice i otkrivajte avanture šarmantnih Minionsa. Ova neodoljiva stvorenja osvojila su svet svojom inteligencijom pomoću koje uspevaju da reše svaki problem i ostvare svoju misiju. Čak i ako su u službi zlih gospodara, uživaćete u njihovim zgodama i nezgodama!

Pročitaj više

27.06.2022.

Estetska hirurgija ne sme sve što može!

Jedan od najpoznatijih plastičnih hirurga u svetu, prof. dr Borko B. Đorđević, u saradnji sa dr Draganom Cvetkovićem, objavio je knjigu "Rizik, nesavesnost i odgovornost u estetskoj hirurgiji". Dr Đorđević, sa više od 30 godina iskustva i mnogobrojnim priznanjima, govori nam o rizicima estetskih zahvata i važnosti stručnog znanja. Kao hirurg brojnih holivudskih zvezda, koji je dobio i holivudsku zvezdu na pločniku u Palm Springsu, kaže da je knjiga namenjena kako širokoj publici, tako i lekarima, budući da sadrži estetska i rekonstruktivna pravila.

Pročitaj više

01.06.2022.

Nova, četvrta knjiga Žarka Lauševića na našim kioscima!

Posle tri knjige ispovesti pod zajedničkim podnaslovom Dnevnik jedne robije, proslavljeni umetnik u novoj knjizi Padre, idiote! ispisuje dane svog života na slobodi posle više od četiri godine i sedam meseci provedenih u nekoliko zatvora Crne Gore i Srbije. Knjigu od sada možete pronaći u prodaji na Moj kiosk objektima.

Pročitaj više

16.05.2022.

Najlepša Vulkan akcija

Dugo iščekivana Vulkan izdanja konačno su na svim MojKiosk objektima. Uživajte u naslovima koje smo odabrali za vas. Najlepša Vulkan akcija traje do 16. 06.

Pročitaj više

05.05.2022.

Pozivamo vas da učestvujete u MENTOS nagradnoj igri!

U periodu od 25. 4. do 22. 5. Kupovinom bilo koje dve MENTOS rolnice na jednom fiskalnom računu, na bilo kom MojKiosk prodajnom objektu na teritoriji Republike Srbije (bez KiM), ostvarujete pravo na učešće u nagradnoj igri. Sačuvajte fiskalni račun i pošaljite prijavu putem SMS poruke na broj 5060: MENTOS(razmak)broj fiskalnog računa ili ispunite formu na Intertnet stranici yestofresh.rs. Cena SMS poruke naplaćuje se po redovnim cenama za korisnike MTS, Yettel i A1 mreža. Igrajte se sa nama, očekuju vas vredne nagrade!

Pročitaj više

02.05.2022.

Uvek je pravo vreme za napetu ljubavnu priču ili triler!

BDR Media i MojKiosk pripremili su odličan izbor knjiga za vas. Uživajte u bestselerima Nore Roberts, Agate Kristi, Džudit Maknot, Džulije Kvin i Lise Klejpas. Komplet od dve knjige čeka vas na svim MojKiosk objektima po ceni od 399 rsd ili 499 rsd.

Pročitaj više

18.04.2022.

Upoznajte čudesan svet morskih dinosaurusa i napravite kolekciju figurica!

Sea Dinosaurus&Co je časopis za mališane svih uzrasta, a kao posebno iznenađenje dobiće i poklon figuricu morskog dinosaurusa sa posebnim efektima.

Pročitaj više