Izdvajamo iz ponude | Moj Kiosk

Izdvajamo iz ponude

09.09.2022.

NOVO na našim kioscima - časopis "Paklene ulice – Dodge Charger R/T".

Za sve ljubitelje modelarstva pripremili smo kolekcionarski časopis, koji pored toga što obiluje informacijama o modelarstvu i zanimljivostima o automobilu, pruža čitaocima i mogućnost da sastave impozantnu maketu legendarnog Dodge Charger R/T u razmeri 1:8, sa zvučnim i svetlosnim efektima. Takođe, časopis će sadržati i uputsvo za sklapanje modela velikih dimenzija, i to korak po korak. Uživajte u novim aktivnostima!

Pročitaj više

05.09.2022.

Uplovite u nove avanture sa vašim klincima.

Za naše najmlađe pripremili smo novu kolekciju figurica odličnog kvaliteta, maxi veličine, fantastičnih efekata i prelepog dizajna. Kolekcija "Bats&Co" se sastoji od 16 figurica, od kojih 3 svetle u mraku, a jedna menja boju u toploj vodi.

Pročitaj više

25.07.2022.

NOVO u ponudi na Moj Kiosk objektima!

Obradujte vaše dete jedinstvenim poklonom. Pripremili smo kolekciju Miny Florely koja se sastoji od 12 različitih prelepih princeza cveća za prikupljanje. Kesica iznenađenja sadrži dve princeze, a uz paket dobijate i časopis prepun igrica i kvizova. Svaka figurica ima poseban cvetni miris. Vaše dete uživaće u transformaciji magične cvetne haljine u prelepu princezu.

Pročitaj više

12.07.2022.

Otkrijte čarobni svet sirena sa magičnim repom i pružite vašim mališanima fantastičnu zabavu.

Kolekcija 2 sadrži 12 predivnih sirena od kojih kod dve rep svetli u mraku, kod četiri repovi menjaju boju u toploj vodi, a šest sirena imaju rep sa sjajem. U pakovanju se dobija mini časopis sa zanimljivim kvizovima i igricama.

Pročitaj više

04.07.2022.

Novo u prodaji! Minions album sa samolepljivim sličicama!

Sakupljajte sličice i otkrivajte avanture šarmantnih Minionsa. Ova neodoljiva stvorenja osvojila su svet svojom inteligencijom pomoću koje uspevaju da reše svaki problem i ostvare svoju misiju. Čak i ako su u službi zlih gospodara, uživaćete u njihovim zgodama i nezgodama!

Pročitaj više

27.06.2022.

Estetska hirurgija ne sme sve što može!

Jedan od najpoznatijih plastičnih hirurga u svetu, prof. dr Borko B. Đorđević, u saradnji sa dr Draganom Cvetkovićem, objavio je knjigu "Rizik, nesavesnost i odgovornost u estetskoj hirurgiji". Dr Đorđević, sa više od 30 godina iskustva i mnogobrojnim priznanjima, govori nam o rizicima estetskih zahvata i važnosti stručnog znanja. Kao hirurg brojnih holivudskih zvezda, koji je dobio i holivudsku zvezdu na pločniku u Palm Springsu, kaže da je knjiga namenjena kako širokoj publici, tako i lekarima, budući da sadrži estetska i rekonstruktivna pravila.

Pročitaj više

01.06.2022.

Nova, četvrta knjiga Žarka Lauševića na našim kioscima!

Posle tri knjige ispovesti pod zajedničkim podnaslovom Dnevnik jedne robije, proslavljeni umetnik u novoj knjizi Padre, idiote! ispisuje dane svog života na slobodi posle više od četiri godine i sedam meseci provedenih u nekoliko zatvora Crne Gore i Srbije. Knjigu od sada možete pronaći u prodaji na Moj kiosk objektima.

Pročitaj više

18.04.2022.

Upoznajte čudesan svet morskih dinosaurusa i napravite kolekciju figurica!

Sea Dinosaurus&Co je časopis za mališane svih uzrasta, a kao posebno iznenađenje dobiće i poklon figuricu morskog dinosaurusa sa posebnim efektima.

Pročitaj više

18.04.2022.

Novo, za ljubitelje fudbala svih generacija!

Na našim kioscima počinje prodaja novog Panini albuma sa samolepljivim sličicama fudbalera iz 14 najvećih klubova Evrope. Panini je pripremio novu kolekciju koja sadrži 366 sličica najboljih evropskih fudbalera.

Pročitaj više

16.04.2022.

Počinjemo sa prodajom albuma i sličica vaših omiljenih igrača najjačih evropskih klubova.

Zahuktava se 67. sezona najvažnijeg fudbalskog klupskog takmičenja u Evropi! Svi MALI i VELIKI ljubitelji fudbala sigurno će uživati u ovoj zvaničnoj kolekciji.

Pročitaj više