Izdvajamo iz ponude | Moj Kiosk

Izdvajamo iz ponude

15.03.2023.

Dopustite svojim mališanima da otkriju magični svet šuma.

Kolekcija “Šumske životinje” je sada u PRODAJI na našim objektima. *Namenjeno deci od 3 do 10 godina.

Pročitaj više

22.02.2023.

Izdavaštvo Zebra je za vaše male genijalce spremilo nove priče i bojanke.

Dopustite svojim mališanima da uživaju u čarima priča i da nauče kako najlakše i najlepše nacrtati njihove omiljene likove.

Pročitaj više

18.02.2023.

Podignite svoj odnos na viši nivo.

Ne! Ne mora ovako da bude! Može drugačije. Kako, objasniće vam dr Džon Grej, najveći svetski stručnjak za partnerske odnose. Zašto je ovako, objasniće vam takođe.

Pročitaj više

03.02.2023.

Enciklopedije koje će vaša deca voleti!

Od sada na Mojkiosk objektima možete pronaći sjajne edicije dečijih enciklopedija u izdanju National Geographic-a, po promo ceni od samo 299 RSD! Svaka od knjiga iz ove kolekcije pokrenuće dečiju želju za istraživanjem i učenjem, te brzo skoknite po svoje primerke!

Pročitaj više

23.01.2023.

Obradujte decu novim zanimljivim knjigama Hope Izdavaštva

Ukoliko vole priče o svemiru, okeanima ali i temama za devojčice, ove knjige će biti idealan izbor za njih. Potražite ih na Moj kiosk objketima.

Pročitaj više

18.01.2023.

Odlična vest za ljubitelje dobrog štiva!

U Moj kiosk objektima su od sada u prodaji dva nova naslova. Ljubiteljima “Sumraka” sigurno će se svideti nova knjiga poznate autorice, a ukoliko ipak volite istorijske priče – požurite po “Vizantiju”!

Pročitaj više

15.01.2023.

Prilika koja se ne propušta - kompleti od dve knjige po ceni od samo 499rsd!

Ovaj put odmorite uz neverovatne bestselere Lise Klejpas i Džuli Garvud.

Pročitaj više

12.01.2023.

Vreme je da izmamite osmeh na licima vaše dece.

Neverovatna ponuda na našim objektima! U prodaji su nove dečije slikovnice, a uz svaku kupljenu dobijate i bojice GRATIS!

Pročitaj više

21.12.2022.

Obradujte mališane novim poučnim pričama!

Srba Znalac Genijalac je ilustrovana dečija knjiga priča, koja na edukativan način utiče na svako dete. Uz avanture Srbe i njegove družine, Anje, psa Leona i papagaja Fiće, naši najmlađi će neprimetno upijati sva potrebna znanja namenjena za svoj uzrast, na zabavan i, pre svega, šaljiv način. Idealna je kao poklon vašem detetu jer ono zaslužuje da shvati prave vrednosti kroz druženje sa Srbom i Srbinim drugarima. Dečija Novogodišnja žurka može da počne!

Pročitaj više

14.11.2022.

Vaši omiljeni jutjuberi Zaga i Filip, pripremili su vam nešto potpuno NOVO!

Roditelje za ruke i brzo na kioske po vaš omiljeni časopis! Upoznajte Maštograd, mesto gde se sve vaše željice ostvaruju! Kroz društvene igre, mnoštvo nalepnica, zadataka i zanimljivosti poletite na krilima mašte i produbite znanje, veštine i moć zapažanja.

Pročitaj više