Izdvajamo iz ponude | Moj Kiosk

Izdvajamo iz ponude

18.03.2024.

Novo - World Class Album za sličice

Sakupljajte slike vaših omiljenih fudbalera, istražite njihove karijere i otkrijte ekskluzivne priče iza svakog igrača. Postanite deo World Class zajednice i ispunite svoj album sa najsjajnijim trenucima fudbalske istorije!

Pročitaj više

18.03.2024.

Kolekcija "Evropski zamkovi", fascinantno putovanje kroz istoriju i umetnost.

Otkrijte najživopisnije dvorce, palate, tvrđave i utvrđene manastire širom Evrope, od Invernesa do Topkapija, od Belema do Kremlja. Kolekcija "Evropski zamkovi" je vaše vodič kroz veličanstvene građevine koje svedoče o bogatoj istoriji Starog kontinenta.

Pročitaj više

11.03.2024.

Otkrijte magični svet!

Svako pakovanje Magiki Surprise krije tajanstvenu figuricu iz jedne od kolekcija: Magiki vile, Magiki pingvini, Princeze duge, Magiki bubamare i Magiki sirene. Uz svaku figuricu, dobijate i časopis pun neverovatnih priča i avantura.

Pročitaj više

11.03.2024.

Ocean Attack&Co kolekcija je stigla na naše kioske!

Zgrabite svoj paket Ocean Attack&Co i otkrijte svet koji pulsira u ritmu morskih struja, gde se susreću neustrašivi istraživači i čudesna morska stvorenja. Svaki proizvod otkriva skrivene tajne i blaga koja čekaju da budu otkrivena.

Pročitaj više

19.02.2024.

Harry Potter figurice stigle su na MojKiosk!

Od danas, postali smo domaćini kolekcije od čak 15 različitih Harry Potter figurica. Možete ih koristiti za igru ili kao dodatak za olovke i ukrasiti ih likovima jedne od najpopularnijih franšiza modernog doba!

Pročitaj više

09.02.2024.

Seoske životinje - Igraj se i uči!

U pitanju je nova kolekcija knjižica, prepuna zabavnim informacijama, lepo ilustrovana, sa prelepim figuricama, koje su inspirisane crtežima. Broj za brojem, farma će se puniti: kravama, pilićima, bikom, teletom, zečevima, magarcem, kao i izvanrednim okruženjem - povrtnjakom... za igru i uvek nove avanture.

Pročitaj više

02.02.2024.

Nova knjiga Dragana Damjanovića "Anja sa Dedinja" u prodaji!

„Anja sa Dedinja je priča o intrigama, razaranjima porodica, nesrećnim sudbinama. Iako ne šalje nikakve poruke, one se same nameću, pa je radnja ovog romana bezvremenska i svevremenska, uvek aktuelna i poučna...“, reči su autora.

Pročitaj više

01.02.2024.

Osigurajte svoj Premier League album i sličice

Album sa 96 strana čeka da bude ispunjen pričama o najuzbudljivijim trenucima, najvećim zvezdama fudbala i nezaboravljenim golovima! Sada dostupan na svim našim kioscima.

Pročitaj više

22.01.2024.

Otkrijte čaroliju uz Magiki Fairies

Zavirite u svet mašte i očekujte čuda jer su Magiki Fairies sada dostupne kod nas. Kolekcija se sastoji od 12 različitih figurica preslatkih vila, a svaka od njih nosi svoju jedinstvenu magiju.

Pročitaj više

28.12.2023.

Iznenađenja za ljubitelje stripova svih generacija - Nindža Kornjače na našim kioscima!

Sredinom osamdesetih godina 20.veka, Kevin Istman i Piter Lerd počeli rad na priči o četiri kornjače koje nakon kontakta s tajanstvenim mutagenom dobijaju moći drevnih japanskih ratnika – nindži, nisu ni slutili da će njihov nezavisni strip za samo par godina postati globalni multimedijalni fenomen i jedan od najvećih svetskih pop-kulturnih brendova. Dogodovštine ovih junaka sada možete pratiti putem novih strip izdanja.

Pročitaj više