Izdvajamo iz ponude | Moj Kiosk

Izdvajamo iz ponude

26.09.2023.

Zakoračite u čarobni svet Harry Potter-a!

Od sada na MojKiosk objektima pođite na nezaboravno putovanje Hogwartsom i magičnim svetom čarobnjaka uz naš ekskluzivni Harry Potter album za sličice!

Pročitaj više

21.09.2023.

Novo na našim objektima, kolekcija koju ne smete propustiti!

Zabavni Brawl Stars nam dolaze u kolekciji privezaka. 18 poznatih likova iz popularne video igrice sada mogu biti stalno sa vama. Njima se možete igrati i stvarati neverovatne priče sa svojim prijateljima. U svakoj kesici je po jedan lik, pronađite one retke. Otkrićemo vam tajnu, ima ih 6.

Pročitaj više

15.09.2023.

Predstavljamo vam najnoviju kolekciju Insect & Co!

Moj kiosk podržava maštu i znatiželju vaših mališana, zajedno sa svojim malim istraživačima zaronite u svet insekata i sakupite sve figurice insekata iz nove kolekcije!

Pročitaj više

15.09.2023.

"Legendarni automobili" su stigli na Moj kiosk objekte!

Kolekcija je kreirana od detaljnih modela i časopisa bogatih slikama koje će čitaoce informisati o istoriji i evoluciji automobila. Kolekciju čine 80 izdanja koja u livenom obliku reprodukuju najpoznatije automobile proizvedene u poslednjih 60 godina!

Pročitaj više

05.09.2023.

Fantastični kompleti izdavačke kuće BDR media po akcijskoj ceni.

BDR Media vam predstavlja novu akciju za sve ljubitelje romantične atmosfere i uzbuđenje koje samo romani mogu da pruže. Uzmite svoj omiljeni komplet i uživajte u avnturama junaka odabranih knjiga.

Pročitaj više

04.09.2023.

Novo izdanje na MojKiosk objektima! Knjiga Vuka Draškovića - „Monah Hokaj“.

Zaronite u intrigantno putovanje kroz stranice ove knjige, gde ćete susresti neobičnog junaka Monaha Hokaja. Ova knjiga vas vodi na uzbudljivo putovanje kroz njegove avanture, duhovno traganje i izazove sa kojima se susretao na svom putu.

Pročitaj više

21.07.2023.

Knjige po super ceni!

Izdvajamo fantastične knjige koje će vam pomoći da sa vašim tinejdžerom stvorite jači odnos. Veštine komunikacije su jako bitne, pogotovu kada su u ptanju tinejdžeri. Pročitajte knjige koje smo odabrali za vas i zavirite u svet vašeg tinejdžera.

Pročitaj više

26.06.2023.

Letnja uživancija je zagarantovana uz novu kolekciju Laguna knjiga!

Zavirite u letnju kolekciju knjiga koje će vaš odmor zasigurno učiniti fantastič. Opustite se dok se sunčate i pročitajte neku od ovih fantastičnih knjiga koje smo izdvojili za vas!

Pročitaj više

19.06.2023.

Novi roman Vesne Dedić u prodaji.

Dokaz da ljubav čini čuda i da nas menja iz korena, Vesna Denić predstavlja u svom novom romanu „Samo je tebe vredelo sresti“. Ljubav je stanje svesti koje nas ispunjava i tera nas da provirimo u dubine sopstvene duše gde nikada nismo kročili i koja nas tera da prevazilazimo sve svoje granice...

Pročitaj više

01.06.2023.

Zaplovite u pustolovinu ispunjenom maštom.

Ljubav i porodica su pravi izvor magije porodice Madrigal. Lekcijama o pravim vrednostima u životu uči vas strip Encanto. Uz strip dobijate i čarobnu svesku za crtanje, obradujte vaše mališane ovim jedinstvenim izdanjem.

Pročitaj više