Izdvajamo iz ponude | Moj Kiosk

Izdvajamo iz ponude

15.04.2022.

Stiglo je veliko iznenađenje za vaše mališane!

Prvi put u Srbiji je novi CoComelon dečiji magazin! Podstaknite vašu decu da kroz igru i pesmu istražuju i upoznaju svet oko sebe. Uz svaki broj CoComelon magazin poklanja igračku - ovog puta to je ksilofon za male muzičare!

Pročitaj više

17.02.2022.

LEGO® Explorer časopis je tu!

U prvom broju otkrijte vozila i druge zanimljive pokretne stvari! Upotrebite vlastitu LEGO® kolekciju i istražujte uz brojne ideje i savete. U svakom broju očekuje vas LEGO® poklon, a u ovom dobijate LEGO® vozić!

Pročitaj više

16.02.2022.

Novi magazin na našim kioscima - PET SVET!

Uživajte otkrivajući interesantan svet ljubimaca, koji nam svakog dana pružaju neizmernu ljubav i čine naš život bogatijim!

Pročitaj više

31.01.2022.

Premier Liga 2022 - album i samolepljive sličice

Za ljubitelje engleskog fudbala, i ove godine smo vam spremili fantastičan vodič kroz englesku ligu. Omiljeni klubovi, igrači, sve na jednom mestu.

Pročitaj više

31.01.2022.

Novo! Kolekcija magičnih sirena sa čarobnim repom.

Iz DeAgostini kolekcije dolaze nam kolekcija magičnih sirena sa čarobnim repom. U svakoj kesici dobija se po jedna Magiki sirena iznenadjenja, koja menja boju u toploj i hladnoj vodi i časopis. Cena jedne kesice iznosi 299 dinara.

Pročitaj više

24.01.2022.

Orke&Co Maxxi edition od sada i na našim prodajnim objektima.

Svako pakovanje Orke&Co kesice sadrži časopis + figuricu „ORKE“ iznenađenja, neke od figurica imaju posebne efekte, svetle u mraku ili menjaju boju u vodi.

Pročitaj više

01.11.2021.

Samo na Moj kiosk kioscima

Novi roman o Svetoj Anastasiji, o njenom životu na dvoru i monaškom hramu.

Pročitaj više