Izdvajamo iz ponude | Moj Kiosk

Izdvajamo iz ponude

20.12.2023.

Super vest za fanove NBA. album i sličice za sezonu 2023/24.

Nova kolekcija Panini sličica NBA 2023-24. U albumu vas očekuje svojevrsni vodič kroz najpopularniju košarkašku ligu. Pronađite vaše omiljene NBA klubove i zvezde i uživajte u sakupljanju sličica.

Pročitaj više

19.12.2023.

Idealni poklon za vaše mališane

Niste još završili novogodišnju kupovinu i zatvorili paketiće. Ovo je idealna prilika da uz slatkiše obradujete svoju dečicu i zanimljivim Prazničnim slikovnicama iz Dexyca.

Pročitaj više

19.12.2023.

Najlepša praznična Vulkan akcija koju smo spremili samo za vas!

Naoružajte se dobrim štivom iz Vulkan asortimana i dočekajte 2024. uz neverovatne priče nekih od najpopularnijih pisaca modernog doba!

Pročitaj više

10.12.2023.

Zaga i Filip - nova iznenađenja!!

„Bojanka - Zaga i Filip balonijada”, je novo izdanje ovog veselog dvojca. Pakovanja sadrže bojanku sa četiri tematske celine sa crtežima za bojenje, zadacima i zanimljivostima, uradi sam dodatak sa ukrasima u obliku balona i dvolisnicu sa nalepnicama. Obradujte svoje mališane ovim veselim paketićima i dozvolite im da kroz igru na zabavan način nauče nešto novo.

Pročitaj više

29.11.2023.

Novi roman Jelene Bačić Alimpić

Ova priča o hrabrosti i potrazi za istinskim smislom života ostaće vam urezana u pamćenje kao inspiracija da nikada ne odustanete od potrage za suštinom u vremenu koje vam je dato. Autorka je do sada objavila dvanaest romana, a iz godine u godinu njeni romani su najčitaniji u mreži biblioteka širom Srbije. Nemojte čekati – zgrabite svoj primerak na MojKiosk objektima!

Pročitaj više

20.11.2023.

Dobrodošli u Match Attax svet!

Sakupljajte svoje omiljene fudbalske zvezde, razmenjujte duplikate sa prijateljima i stvorite najmoćniji tim ikada!

Pročitaj više

23.10.2023.

Pronađite svoj Barbi album već danas!

Za sve male princeze i ljubiteljke Barbi, imamo fantastičnu vest – od sada možete pronaći Barbi album i samolepljive sličice na svim našim objektima!

Pročitaj više

13.10.2023.

Novi časopis za najmlađe na našim kioscima

Poni Boni, kako u samom naslovu piše, namenjen je najmlađima. Vaši mališani, mogu da uz bojenje crteža istražuju, rastu i uče kroz igru. Obradujte svoje mališane prvi broj je već na Moj kiosk objektima.

Pročitaj više

05.10.2023.

Kolekcija Magičnih pingvina - ponovo u prodaji!

Ponovo predstavljamo jedan od najomiljenijih proizvoda! „Magiki Penguins", zbirka magičnih figurica sa specijalnim efektima. Neke figurice svetle u mraku druge menjaju boju u toploj i hladnoj vodi. Možda ste propustili da popiunite svoju kolekciju, evo šanse da nabavite one figurice koje vam nedostaju.

Pročitaj više

04.10.2023.

KLIKER - novi časopis u ponudi

Ostavite svoje pametne telefone sa strane i pridružite se deci. Pomozite im da nauče da usmere pažnju na pisanje rukom, rešavanje mozgalica i zadataka. Časopis "Kliker" - zabavan i poučan. Potražite ga odmah na našim objektima.

Pročitaj više