Izdvajamo iz ponude | Moj Kiosk

Izdvajamo iz ponude

09.11.2022.

Panini vam donosi novu kolekciju Minecraft albuma i sličica.

Pozivamo sve Minecraft majstore! Postavite svoje nišane za avanturu, lutajte besciljno ili potražite nešto novo u čudesnom Minecraft svetu. Uronite u svet Minecrafta, a pomoću svog telefona, skenirajte posebne odeljke koji će vam prikazati neverovatne video sadržaje.

Pročitaj više

08.11.2022.

Pronađite vaše omiljene NBA klubove i zvezde

Dragi ljubitelji košarke, u prodaji je nova kolekcija albuma i sličica Panini NBA 2022-23. Na 72 strane albuma očekuje vas vodič kroz najpopularniju košarkašku ligu. Uživajte u sakupljanju sličica.

Pročitaj više

23.09.2022.

Predstavljamo vam neodoljive Wishy Squishy plišane igračke.

Sakupite kolekciju od osam simpatičnih novih drugara.

Pročitaj više

18.09.2022.

Santoro lutkice od sledeće nedelje biće u ponudi na odabranim prodajnim mestima.

Santoro Gorjuss lutkice sa prugastim čarapama i prepoznatljivim položajem nogica okrenutih ka unutra, predstavljaju lep i simpatičan poklon za svaku devojčicu.

Pročitaj više

12.09.2022.

Stigla su nove količine sličica Panini Fifa World Cup 2022!

Kreće mundijalska “groznica”. Kapije elitnog svetskog fudbala su otvorene! Svetsko prvenstvo u fudbalu ne bi bilo isto bez uzbuđenja sakupljanja najtradicionalnije uspomene na turnir još od 1970. godine - Panini albuma sa sličicama. Sadašnje izdanje se sastoji od 670 sličica, uključujući 26 igrača iz svake od 32 reprezentacije koje učestvuju na turniru, sličice stadiona, grbova, kao i specijalne sličice. Očekuju vas…

Pročitaj više

09.09.2022.

NOVO na našim kioscima - časopis "Paklene ulice – Dodge Charger R/T".

Za sve ljubitelje modelarstva pripremili smo kolekcionarski časopis, koji pored toga što obiluje informacijama o modelarstvu i zanimljivostima o automobilu, pruža čitaocima i mogućnost da sastave impozantnu maketu legendarnog Dodge Charger R/T u razmeri 1:8, sa zvučnim i svetlosnim efektima. Takođe, časopis će sadržati i uputsvo za sklapanje modela velikih dimenzija, i to korak po korak. Uživajte u novim aktivnostima!

Pročitaj više

05.09.2022.

Uplovite u nove avanture sa vašim klincima.

Za naše najmlađe pripremili smo novu kolekciju figurica odličnog kvaliteta, maxi veličine, fantastičnih efekata i prelepog dizajna. Kolekcija "Bats&Co" se sastoji od 16 figurica, od kojih 3 svetle u mraku, a jedna menja boju u toploj vodi.

Pročitaj više

25.07.2022.

NOVO u ponudi na Moj Kiosk objektima!

Obradujte vaše dete jedinstvenim poklonom. Pripremili smo kolekciju Miny Florely koja se sastoji od 12 različitih prelepih princeza cveća za prikupljanje. Kesica iznenađenja sadrži dve princeze, a uz paket dobijate i časopis prepun igrica i kvizova. Svaka figurica ima poseban cvetni miris. Vaše dete uživaće u transformaciji magične cvetne haljine u prelepu princezu.

Pročitaj više

12.07.2022.

Otkrijte čarobni svet sirena sa magičnim repom i pružite vašim mališanima fantastičnu zabavu.

Kolekcija 2 sadrži 12 predivnih sirena od kojih kod dve rep svetli u mraku, kod četiri repovi menjaju boju u toploj vodi, a šest sirena imaju rep sa sjajem. U pakovanju se dobija mini časopis sa zanimljivim kvizovima i igricama.

Pročitaj više

04.07.2022.

Novo u prodaji! Minions album sa samolepljivim sličicama!

Sakupljajte sličice i otkrivajte avanture šarmantnih Minionsa. Ova neodoljiva stvorenja osvojila su svet svojom inteligencijom pomoću koje uspevaju da reše svaki problem i ostvare svoju misiju. Čak i ako su u službi zlih gospodara, uživaćete u njihovim zgodama i nezgodama!

Pročitaj više