Izdvajamo iz ponude | Moj Kiosk

Izdvajamo iz ponude

27.06.2022.

Estetska hirurgija ne sme sve što može!

Jedan od najpoznatijih plastičnih hirurga u svetu, prof. dr Borko B. Đorđević, u saradnji sa dr Draganom Cvetkovićem, objavio je knjigu "Rizik, nesavesnost i odgovornost u estetskoj hirurgiji". Dr Đorđević, sa više od 30 godina iskustva i mnogobrojnim priznanjima, govori nam o rizicima estetskih zahvata i važnosti stručnog znanja. Kao hirurg brojnih holivudskih zvezda, koji je dobio i holivudsku zvezdu na pločniku u Palm Springsu, kaže da je knjiga namenjena kako širokoj publici, tako i lekarima, budući da sadrži estetska i rekonstruktivna pravila.

Pročitaj više

01.06.2022.

Nova, četvrta knjiga Žarka Lauševića na našim kioscima!

Posle tri knjige ispovesti pod zajedničkim podnaslovom Dnevnik jedne robije, proslavljeni umetnik u novoj knjizi Padre, idiote! ispisuje dane svog života na slobodi posle više od četiri godine i sedam meseci provedenih u nekoliko zatvora Crne Gore i Srbije. Knjigu od sada možete pronaći u prodaji na Moj kiosk objektima.

Pročitaj više

18.04.2022.

Upoznajte čudesan svet morskih dinosaurusa i napravite kolekciju figurica!

Sea Dinosaurus&Co je časopis za mališane svih uzrasta, a kao posebno iznenađenje dobiće i poklon figuricu morskog dinosaurusa sa posebnim efektima.

Pročitaj više

18.04.2022.

Novo, za ljubitelje fudbala svih generacija!

Na našim kioscima počinje prodaja novog Panini albuma sa samolepljivim sličicama fudbalera iz 14 najvećih klubova Evrope. Panini je pripremio novu kolekciju koja sadrži 366 sličica najboljih evropskih fudbalera.

Pročitaj više

16.04.2022.

Počinjemo sa prodajom albuma i sličica vaših omiljenih igrača najjačih evropskih klubova.

Zahuktava se 67. sezona najvažnijeg fudbalskog klupskog takmičenja u Evropi! Svi MALI i VELIKI ljubitelji fudbala sigurno će uživati u ovoj zvaničnoj kolekciji.

Pročitaj više

15.04.2022.

Stiglo je veliko iznenađenje za vaše mališane!

Prvi put u Srbiji je novi CoComelon dečiji magazin! Podstaknite vašu decu da kroz igru i pesmu istražuju i upoznaju svet oko sebe. Uz svaki broj CoComelon magazin poklanja igračku - ovog puta to je ksilofon za male muzičare!

Pročitaj više

17.02.2022.

LEGO® Explorer časopis je tu!

U prvom broju otkrijte vozila i druge zanimljive pokretne stvari! Upotrebite vlastitu LEGO® kolekciju i istražujte uz brojne ideje i savete. U svakom broju očekuje vas LEGO® poklon, a u ovom dobijate LEGO® vozić!

Pročitaj više

31.01.2022.

Premier Liga 2022 - album i samolepljive sličice

Za ljubitelje engleskog fudbala, i ove godine smo vam spremili fantastičan vodič kroz englesku ligu. Omiljeni klubovi, igrači, sve na jednom mestu.

Pročitaj više

31.01.2022.

Novo! Kolekcija magičnih sirena sa čarobnim repom.

Iz DeAgostini kolekcije dolaze nam kolekcija magičnih sirena sa čarobnim repom. U svakoj kesici dobija se po jedna Magiki sirena iznenadjenja, koja menja boju u toploj i hladnoj vodi i časopis. Cena jedne kesice iznosi 299 dinara.

Pročitaj više

24.01.2022.

Orke&Co Maxxi edition od sada i na našim prodajnim objektima.

Svako pakovanje Orke&Co kesice sadrži časopis + figuricu „ORKE“ iznenađenja, neke od figurica imaju posebne efekte, svetle u mraku ili menjaju boju u vodi.

Pročitaj više