Izdvajamo iz ponude | Moj Kiosk

Izdvajamo iz ponude

21.07.2023.

Knjige po super ceni!

Izdvajamo fantastične knjige koje će vam pomoći da sa vašim tinejdžerom stvorite jači odnos. Veštine komunikacije su jako bitne, pogotovu kada su u ptanju tinejdžeri. Pročitajte knjige koje smo odabrali za vas i zavirite u svet vašeg tinejdžera.

Pročitaj više

26.06.2023.

Letnja uživancija je zagarantovana uz novu kolekciju Laguna knjiga!

Zavirite u letnju kolekciju knjiga koje će vaš odmor zasigurno učiniti fantastič. Opustite se dok se sunčate i pročitajte neku od ovih fantastičnih knjiga koje smo izdvojili za vas!

Pročitaj više

19.06.2023.

Novi roman Vesne Dedić u prodaji.

Dokaz da ljubav čini čuda i da nas menja iz korena, Vesna Denić predstavlja u svom novom romanu „Samo je tebe vredelo sresti“. Ljubav je stanje svesti koje nas ispunjava i tera nas da provirimo u dubine sopstvene duše gde nikada nismo kročili i koja nas tera da prevazilazimo sve svoje granice...

Pročitaj više

01.06.2023.

Zaplovite u pustolovinu ispunjenom maštom.

Ljubav i porodica su pravi izvor magije porodice Madrigal. Lekcijama o pravim vrednostima u životu uči vas strip Encanto. Uz strip dobijate i čarobnu svesku za crtanje, obradujte vaše mališane ovim jedinstvenim izdanjem.

Pročitaj više

31.05.2023.

Životinjsko carstvo krasi uspomene svake generacije.

Postoje mnoge stvari koje nas asociraju na jedno od najlepših životnih perioda – naše detinjstvo. Neka i vaši mališani detinjstvo pamte po istom ukusu čokoladice "Životinjsko carstvo" i sličicama koje donose radost. Na našim kioscima sada možete kupiti album gde će te sličice ostati sačuvane.

Pročitaj više

29.05.2023.

Mašta može svašta!

Novo izdanje bojanke koja će sigurno zabaviti vaše mališane svojim super zagonetkama. Uživajte sa svojim najmlađima u različitim mozgalicama, lavirintima i skrivalicama koje istovremeno razvijaju i mozak i maštu.

Pročitaj više

15.05.2023.

Santoro mirišljava glina za modeliranje došla je na naše kioske

Kolekcija se sastoji od 12 različitih, predivnih kutija sa mirisnom glinom za modeliranje. Oduševite svoje mališane onim inovativnim poklonom - svaka glina ima jedinstveni miris (karamela, vanila, čokolada...). Svratite na neki od MojKiosk objekata i svojoj deci obezbedite nezaboravnu zabavu!

Pročitaj više

12.05.2023.

Izaberite komplet knjiga po svom ukusu i uživajte.

Hitovi dobro poznatih pisaca Lise Klejpas, Džuli Garvud sada možete pronaći samo na MojKiosk prodajnim mestima, po izuzetnoj ceni!

Pročitaj više

25.04.2023.

Novi roman Mirjane Bobić Mojsilović u prodaji.

... Ovo je priča o izgubljenom i nađenom, o zauvek propuštenom i onom što i dalje može da se dosegne, o običnim malim životima koji svetlucaju kao svici, samo kad je mrak gust kao mast...

Pročitaj više

21.04.2023.

Upustite se u nezaboravnu avanturu jednog od najpoznatijih heroja na svetu!

Super Mario album za sličice od sada je dostupan na svim našim prodajnim objktima!

Pročitaj više