Izdvajamo iz ponude | Moj Kiosk

Izdvajamo iz ponude

23.01.2023.

Obradujte decu novim zanimljivim knjigama Hope Izdavaštva

Ukoliko vole priče o svemiru, okeanima ali i temama za devojčice, ove knjige će biti idealan izbor za njih. Potražite ih na Moj kiosk objketima.

Pročitaj više

18.01.2023.

Odlična vest za ljubitelje dobrog štiva!

U Moj kiosk objektima su od sada u prodaji dva nova naslova. Ljubiteljima “Sumraka” sigurno će se svideti nova knjiga poznate autorice, a ukoliko ipak volite istorijske priče – požurite po “Vizantiju”!

Pročitaj više

15.01.2023.

Prilika koja se ne propušta - kompleti od dve knjige po ceni od samo 499rsd!

Ovaj put odmorite uz neverovatne bestselere Lise Klejpas i Džuli Garvud.

Pročitaj više

12.01.2023.

Vreme je da izmamite osmeh na licima vaše dece.

Neverovatna ponuda na našim objektima! U prodaji su nove dečije slikovnice, a uz svaku kupljenu dobijate i bojice GRATIS!

Pročitaj više

09.09.2022.

NOVO na našim kioscima - časopis "Paklene ulice – Dodge Charger R/T".

Za sve ljubitelje modelarstva pripremili smo kolekcionarski časopis, koji pored toga što obiluje informacijama o modelarstvu i zanimljivostima o automobilu, pruža čitaocima i mogućnost da sastave impozantnu maketu legendarnog Dodge Charger R/T u razmeri 1:8, sa zvučnim i svetlosnim efektima. Takođe, časopis će sadržati i uputsvo za sklapanje modela velikih dimenzija, i to korak po korak. Uživajte u novim aktivnostima!

Pročitaj više

12.07.2022.

Otkrijte čarobni svet sirena sa magičnim repom i pružite vašim mališanima fantastičnu zabavu.

Kolekcija 2 sadrži 12 predivnih sirena od kojih kod dve rep svetli u mraku, kod četiri repovi menjaju boju u toploj vodi, a šest sirena imaju rep sa sjajem. U pakovanju se dobija mini časopis sa zanimljivim kvizovima i igricama.

Pročitaj više

04.07.2022.

Novo u prodaji! Minions album sa samolepljivim sličicama!

Sakupljajte sličice i otkrivajte avanture šarmantnih Minionsa. Ova neodoljiva stvorenja osvojila su svet svojom inteligencijom pomoću koje uspevaju da reše svaki problem i ostvare svoju misiju. Čak i ako su u službi zlih gospodara, uživaćete u njihovim zgodama i nezgodama!

Pročitaj više

01.06.2022.

Nova, četvrta knjiga Žarka Lauševića na našim kioscima!

Posle tri knjige ispovesti pod zajedničkim podnaslovom Dnevnik jedne robije, proslavljeni umetnik u novoj knjizi Padre, idiote! ispisuje dane svog života na slobodi posle više od četiri godine i sedam meseci provedenih u nekoliko zatvora Crne Gore i Srbije. Knjigu od sada možete pronaći u prodaji na Moj kiosk objektima.

Pročitaj više

01.11.2021.

Samo na Moj kiosk kioscima

Novi roman o Svetoj Anastasiji, o njenom životu na dvoru i monaškom hramu.

Pročitaj više