| Moj Kiosk

Oglašava potrebu za izvršiocima na radnom mestu:

PRODAVAC U KIOSKU

U zavisnosti od Vašeg znanja, iskustva, prirode i ambicije, možete pronaći svoje mesto u "Moj kiosk štampa" kao


PRODAVAC

Vi ste osoba kojoj domaće vaspitanje i odnos prema radu nalažu da poštuje svoje radno mesto, nastoji da ispuni njegove zahteve i da sledi postavljene procedure rada - nudimo Vam zaradu i sve ono što Vam po zakonu pripada:

  • Prijava od prvog dana rada, plata preko računa i uvek na vreme, sa uredno plaćenim porezima i doprinosima

  • Zdravstveno osiguranje za Vas i članove porodice

  • Plaćeni godišnji odmori i praznici, prekovremeni sati, prevoz

NAJ PRODAVAC

Ukoliko pokažete da ste rođeni za posao PRODAVCA, uživate u svakodnevnoj komunikaciji sa kupcima, vedri ste i borbeni, raduju Vas izazovi i izuzetni rezultati koji nastaju zahvaljujući Vašem prirodnom talentu, obuci koju ste prošli i trudu koji ulažete, obećavamo Vam dodatne novčane bonuse i materijalne nagrade.
P.S. Ukoliko ste toliko sjajni da možete na druge da utičete, ponudićemo Vam i da ostvarite dodatne prihode kao mentor novim kolegama.


PRODAVAC - BUDUĆI ORGANIZATOR PRODAJE

Ako smatrate da:

Vaše sposobnosti i kvalifikacije prevazilaze radno mesto prodavca, a želite karijeru u prodaji, nudimo Vam mogućnost da radno mesto prodavca bude Vaša odskočna daska za karijeru u kompaniji koja koristi svaku priliku da zaposlenima koji to zaslužuju pruži mogućnost da napreduju (i to ne samo na papiru). Savladajte posao prodavca, budite među najboljima, ovladajte dodatnim veštinama i brzina kojom ćete postati Organizator prodaje zavisiće samo od Vas.


DOBRO DOŠLI u tim, u kome mesto birate sami. Nudimo Vam ulaznicu, podršku Tima za obuku novozaposlenih i obećanje da ćemo poštovati i ispratiti svaki Vaš izbor. OSTALO JE NA VAMA.