Obrazac za online prijavu | Moj Kiosk

Obrazac za online prijavu

PRODAVAC

Prijava od: 01.11.2023 - do: 31.12.2023

Lokacije:  BeogradNovi SadSuboticaBačka PalankaBačka TopolaRumaInđijaNišAdaMolVršacPančevoPožegaSremska MitrovicaKruševacŠabacBeškaSlankamenČortanovciKrčedinSentaPećinciLeskovacPadejKikindaZlatiborUžiceSmederevoBorBajšaKraljevo UbVrbasBogatićStara PazovaPetrovac na MlaviVeliko GradišteSmederevska Palanka Vlasotince

Sektori:  Sektor prodaje

Ako ste osoba kojoj domaće vaspitanje i odnos prema radu nalažu da poštuje svoje radno mesto, nastoji da ispuni njegove zahteve i da sledi postavljene procedure rada - nudimo Vam zaradu i sve ono što Vam po zakonu pripada:
•prijava od prvog dana rada, plata preko računa i uvek na vreme, sa uredno plaćenim porezima i doprinosima
•zdravstveno osiguranje za Vas i članove porodice
•plaćeni godišnji odmori i praznici, prekovremeni sati, prevoz
Ukoliko pokažete da ste rođeni za posao PRODAVCA, uživate u svakodnevnoj komunikaciji sa kupcima, vedri ste i borbeni, raduju Vas izazovi i izuzetni rezultati koji nastaju zahvaljujući Vašem prirodnom talentu, obuci koju ste prošli i trudu koji ulažete, obećavamo Vam dodatne novčane bonuse i materijalne nagrade.

P.S. Ako ste toliko sjajni da možete na druge da utičete, ponudićemo Vam i da ostvarite dodatne prihode kao mentor novim kolegama.

Vaše sposobnosti i kvalifikacije prevazilaze radno mesto prodavca, a želite karijeru u prodaji - nudimo Vam mogućnost da radno mesto prodavca bude Vaša odskočna daska za karijeru u kompaniji koja koristi svaku priliku da zaposlenima koji to zaslužuju pruži mogućnost da napreduju (i to ne samo na papiru).
Savladajte posao prodavca, budite među najboljima, ovladajte dodatnim veštinama i brzina kojom ćete postati Organizator prodaje zavisiće samo od Vas.
DOBRO DOŠLI u tim, u kome mesto birate sami. Nudimo Vam ulaznicu, podršku Tima za obuku novozaposlenih i obećanje da ćemo poštovati i ispratiti svaki Vaš izbor. OSTALO JE NA VAMA.

Ukoliko ste zainteresovani da postanete deo našeg tima, možete poslati Vašu radnu biografiju i propratno pismo na e-mail: posao@stampa.rs
(dd.mm.yyyy)
Pošaljite biografiju
Primer biografije
Pošaljite motivaciono pismo