Postanite deo tima | Moj Kiosk

Postanite deo tima

Uspeh naše kompanije se ogleda u pojedinačnom uspehu i zalaganju svakog zaposlenog u našem velikom timu od tri i po hiljade ljudi. Najvažniji resurs i najveća vrednost naše kompanije su upravo zaposleni, njihov trud, motivacija i zalaganje na poslu. Stalne obuke prodajnog tima, uvažavanje prava zaposlenih i poštovanje njihovih potreba i dobra poslovna atmosfera je ono čemu težimo.

U našoj kompaniji se visoko cene predanost i posvećenost radu, a mogućnosti za napredovanje su otvorene za sve zaposlene. Kompanija je velika i prisutan je konstantni razvoj i širok spektar poslova i usluga koje u okviru kompanije obavljamo. Za dalji razvoj su nam potrebni odgovorni, profesionalni, dinamični ljudi, spremni za rad u timu.

Budući da se naše aktivnosti konstantno razvijaju ukoliko ste motivisani, usmereni ka poslovnim uspesima i voljni da sa nama gradite uspešnu poslovnu budućnost, pozivamo vas da nam pošaljete CV i postanete deo našeg tima.

ZAPOSLI SE ODMAH >>>


ČLANICE MOJ KIOSK GRUPE NA VIRTUELNOM SAJMU ZAPOŠLJAVANJA NZS

Kompanije članice Moj kiosk grupe učestvovaće na prvom virtuelnom sajmu zapošljavanja u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje. Korišćenje inovativne internet tehnologije obezbediće jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima.

Sajam se održava u četrvtak, 20. maja 2021. godine, u periodu od 10h do 16h.

Moj kiosk štampa i Centrosinergije nastupiće na Sajmu udruženo, kao Moj kiosk grupa. Bićemo prisutni na virtuelnom štandu i na raspolaganju da svim zainteresovanim kandidatima, u direktnoj – online komunikaciji, prezentujemo mogućnosti i uslove za zaposlenje u našem sistemu. U nastavku je spisak radnih mesta o kojima se možete raspitati i za koja možete aplicirati u toku sajma:

- Menadžment trening program u oblasti distribucije, prodaje i logistike, Beograd, namenjen mladima na početku karijere;
- Komercijalista, Srbija;
- Organizator prodaje, Srbija;
- Prodavac u kiosku, Srbija;
- Vozač, Srbija;
- Magacinski radnik – Komisionar, Beograd

Registrujte se klikom na: https://www.nsz-sajamzaposljavanja.rs/.

Klikom do šanse za posao!

Prijavite se, vidimo se na Sajmu!