Kiosk | Moj Kiosk

Kiosk

Total brending

Total brending kioska predstavlja opciju u kojoj naše maloprodajne objekte koristite kao medijum za spoljno oglašavanje i promociju vašeg brenda. Bez obzira da li se vaša roba nalazi u našem kiosku ili ne, na našim maloprodajnim objektima u celoj mreži nudimo niz mogućnosti i pozicija za isticanje vaših reklamnih poruka. Svojim postojanjem u gotovo svim opštinama u Srbiji, na najprometnijim mestima, svaki od naših paketa mesečni, kvartalni, polugodišnji ili godišnji nudi ono što je najbolje za širenje uticaja vaših marketing kampanja.

City lights

City lights na našem novom tipu kioska omogućava da na velikoj površini istaknete svoj reklamni logo. Ovaj vid oglašavanja na našim kioscima odličan je način da u sklopu vaše „outdoor“ kampanje skrenete pažnju svih naših kupaca i prolaznika pored kioska i doprinesete prepoznatljivosti vašeg brenda.

A3 panel

A3 reklama je ekskluzivni model oglašavanja, namenjen klijentima koji žele da njihov brend bude vidljiv našim kupcima koji prilaze kiosku. Ovaj vid marketiranja omogućava dodatno animiranje vaše ciljne grupe kroz namenske displeje koji su postavljeni na jednom od najvidljivijih mesta na našim kioscima.

Frontalni panel

Panel reklama je ekskluzivni model oglašavanja za sve one koji žele da kupac prilazeći kiosku sazna nešto o njihovom brendu ili reklamnoj kampanji. Ovakav vid namenske kampanje omogućava dodatno animiranje ciljne grupe kroz detalje koji su postavljeni na jednom od najvidljivijih mesta na kiosku.

Svetleće reklame

Oglašavanje svetlećim reklamama vam omogućava da postavite reklamni displej na naš kiosk, na posebno definisanim površinama. Ukoliko ste, u okviru svojih aktivnosti, proizveli displeje za spoljnu upotrebu, možete njih postaviti i na našim kioscima u cilju permanentnog oglašavanja svetlećim reklamama.

Displeji mogu biti različitih tipova i oblika. Implementaciju i infrastrukturu obezbeđujemo mi, displeje vi, a zajedno smo posvećeni istom cilju, odličnim rezultatima vaše reklamne kampanje.

Plakati

Plakati su jedan od načina zakupa reklamne površine kako biste se dobro osmišljenim dizajnom i reklamnom porukom na vidnom mestu našeg kioska obratili krajnjem kupcu i potencijalnom korisniku vaše usluge.

Vobleri

Oglašavanje na voblerima predstavlja vid reklamiranja i informisanja na odličnoj poziciji, u vidnom polju kupca. Na ovaj način je najlakše skrenuti pažnju kupca na određeni proizvod, uslugu ili akciju prilikom same kupovine.