Izdvajamo iz ponude | Moj Kiosk

Izdvajamo iz ponude

16.05.2022.

Najlepša Vulkan akcija

Dugo iščekivana Vulkan izdanja konačno su na svim MojKiosk objektima. Uživajte u naslovima koje smo odabrali za vas. Najlepša Vulkan akcija traje do 16. 06.

Pročitaj više

05.05.2022.

Pozivamo vas da učestvujete u MENTOS nagradnoj igri!

U periodu od 25. 4. do 22. 5. Kupovinom bilo koje dve MENTOS rolnice na jednom fiskalnom računu, na bilo kom MojKiosk prodajnom objektu na teritoriji Republike Srbije (bez KiM), ostvarujete pravo na učešće u nagradnoj igri. Sačuvajte fiskalni račun i pošaljite prijavu putem SMS poruke na broj 5060: MENTOS(razmak)broj fiskalnog računa ili ispunite formu na Intertnet stranici yestofresh.rs. Cena SMS poruke naplaćuje se po redovnim cenama za korisnike MTS, Yettel i A1 mreža. Igrajte se sa nama, očekuju vas vredne nagrade!

Pročitaj više

02.05.2022.

Uvek je pravo vreme za napetu ljubavnu priču ili triler!

BDR Media i MojKiosk pripremili su odličan izbor knjiga za vas. Uživajte u bestselerima Nore Roberts, Agate Kristi, Džudit Maknot, Džulije Kvin i Lise Klejpas. Komplet od dve knjige čeka vas na svim MojKiosk objektima po ceni od 399 rsd ili 499 rsd.

Pročitaj više

18.04.2022.

Upoznajte čudesan svet morskih dinosaurusa i napravite kolekciju figurica!

Sea Dinosaurus&Co je časopis za mališane svih uzrasta, a kao posebno iznenađenje dobiće i poklon figuricu morskog dinosaurusa sa posebnim efektima.

Pročitaj više

18.04.2022.

Novo, za ljubitelje fudbala svih generacija!

Na našim kioscima počinje prodaja novog Panini albuma sa samolepljivim sličicama fudbalera iz 14 najvećih klubova Evrope. Panini je pripremio novu kolekciju koja sadrži 366 sličica najboljih evropskih fudbalera.

Pročitaj više

16.04.2022.

Počinjemo sa prodajom albuma i sličica vaših omiljenih igrača najjačih evropskih klubova.

Zahuktava se 67. sezona najvažnijeg fudbalskog klupskog takmičenja u Evropi! Svi MALI i VELIKI ljubitelji fudbala sigurno će uživati u ovoj zvaničnoj kolekciji.

Pročitaj više

15.04.2022.

Stiglo je veliko iznenađenje za vaše mališane!

Prvi put u Srbiji je novi CoComelon dečiji magazin! Podstaknite vašu decu da kroz igru i pesmu istražuju i upoznaju svet oko sebe. Uz svaki broj CoComelon magazin poklanja igračku - ovog puta to je ksilofon za male muzičare!

Pročitaj više

17.02.2022.

LEGO® Explorer časopis je tu!

U prvom broju otkrijte vozila i druge zanimljive pokretne stvari! Upotrebite vlastitu LEGO® kolekciju i istražujte uz brojne ideje i savete. U svakom broju očekuje vas LEGO® poklon, a u ovom dobijate LEGO® vozić!

Pročitaj više

16.02.2022.

Novi magazin na našim kioscima - PET SVET!

Uživajte otkrivajući interesantan svet ljubimaca, koji nam svakog dana pružaju neizmernu ljubav i čine naš život bogatijim!

Pročitaj više

31.01.2022.

Premier Liga 2022 - album i samolepljive sličice

Za ljubitelje engleskog fudbala, i ove godine smo vam spremili fantastičan vodič kroz englesku ligu. Omiljeni klubovi, igrači, sve na jednom mestu.

Pročitaj više