Izdvajamo iz ponude | Moj Kiosk

Izdvajamo iz ponude

28.11.2022.

Novogodišnji praznici sve su nam bliži!

Sigurni smo da već pravite listu želja za svoje najmilije. Štark vam je spremio paketiće sa omiljenim slatkišima i slanišima po ceni od 799 rsd. Požurite na Moj kiosk objekte, čekamo vas!

Pročitaj više

14.11.2022.

Vaši omiljeni jutjuberi Zaga i Filip, pripremili su vam nešto potpuno NOVO!

Roditelje za ruke i brzo na kioske po vaš omiljeni časopis! Upoznajte Maštograd, mesto gde se sve vaše željice ostvaruju! Kroz društvene igre, mnoštvo nalepnica, zadataka i zanimljivosti poletite na krilima mašte i produbite znanje, veštine i moć zapažanja.

Pročitaj više

09.11.2022.

Panini vam donosi novu kolekciju Minecraft albuma i sličica.

Pozivamo sve Minecraft majstore! Postavite svoje nišane za avanturu, lutajte besciljno ili potražite nešto novo u čudesnom Minecraft svetu. Uronite u svet Minecrafta, a pomoću svog telefona, skenirajte posebne odeljke koji će vam prikazati neverovatne video sadržaje.

Pročitaj više

08.11.2022.

Pronađite vaše omiljene NBA klubove i zvezde

Dragi ljubitelji košarke, u prodaji je nova kolekcija albuma i sličica Panini NBA 2022-23. Na 72 strane albuma očekuje vas vodič kroz najpopularniju košarkašku ligu. Uživajte u sakupljanju sličica.

Pročitaj više

27.10.2022.

Predstavljamo vam autobiografsku knjigu "Zora je svanula", naše čuvene estradne umetnice Nede Ukraden.

Bogata karijera, kao i bogat život, ispunjen sjajnim hitovima, tiražima ploča, koncertima, priznanjima, ali i tragičnim događajima i situacijama, prikazan je u ovom romanu života slavne pevačice. Neda Ukraden nam priča o jednoj zemlji koje više nema, gradu iz kog je potekla, susretima i poznanstvima, velikim i tragičnim ljubavima, kao i slobodi koju je uvek volela najviše na svetu. Intrigantan sadržaj ovog romana sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim. Potražite na Moj Kiosk objektima.

Pročitaj više

26.10.2022.

Uživajte u besedama koje su okrepljenje i uteha...

Uoči dvogodišnjice od upokojenja arhiepiskopa i učitelja, mitropolita Amfilohija Radovića, objavljen je zbornik razgovora, koje nam je priredio novinar Perica Đaković. Kroz intervjue, mitropolit je prikazan bez kanona, kao običan građanin i čovek, pastir i velikan, koji je obeležio naše vreme. Obogatite vašu biblioteku ovim vanvremenskim delom, pod naslovom "Morački jasnovidac", kako ga je nazivao Matije Bećković. Uživajte u besedama koje su okrepljenje i uteha, stožer oko koga se narod sabrao u plast i ujedinio se u misli, a mnogima bio putokaz ka božanskoj svetlosti.

Pročitaj više

17.10.2022.

U saradnji sa Vulkanom darujemo vam jesenju akciju sa čak 40% popusta pri kupovini dva naslova.

Saznajte kako ostvariti profesionalni i lični uspeh po savetima gurua Robina Šarma, uživajte u uzbudljivim trilerima Elin Hiderbrant i Kristijana Ge Polikena i prepustuite se ljubavnoj priči iz pera Viktorije Prinsvil. Čekamo vas!

Pročitaj više

23.09.2022.

Predstavljamo vam neodoljive Wishy Squishy plišane igračke.

Sakupite kolekciju od osam simpatičnih novih drugara.

Pročitaj više

18.09.2022.

Santoro lutkice od sledeće nedelje biće u ponudi na odabranim prodajnim mestima.

Santoro Gorjuss lutkice sa prugastim čarapama i prepoznatljivim položajem nogica okrenutih ka unutra, predstavljaju lep i simpatičan poklon za svaku devojčicu.

Pročitaj više

12.09.2022.

Stigla su nove količine sličica Panini Fifa World Cup 2022!

Kreće mundijalska “groznica”. Kapije elitnog svetskog fudbala su otvorene! Svetsko prvenstvo u fudbalu ne bi bilo isto bez uzbuđenja sakupljanja najtradicionalnije uspomene na turnir još od 1970. godine - Panini albuma sa sličicama. Sadašnje izdanje se sastoji od 670 sličica, uključujući 26 igrača iz svake od 32 reprezentacije koje učestvuju na turniru, sličice stadiona, grbova, kao i specijalne sličice. Očekuju vas…

Pročitaj više