Akcije i promocije | Moj Kiosk

Akcije i promocije

16.05.2022.

Guarana - osvežava, pojačava koncentraciju i drži vas budnim!

Da li ste znali da je Guarana najprodavanije i najpopularnije energetsko piće u Srbiji i u regionu? Na MojKiosk objektima u ponudi su Original zelena Guarana, Guarana Cactus, Guarana Brainer, Guarana Zero i Guarana Joker. Izaberi svoje omiljene ukuse i daj sebi energiju za ceo dan!

Pročitaj više

16.05.2022.

Zgrabi Mentos za samo 59 rsd!

Ko bi rekao da su prve Mentos bombone napravljene davne 1932. godine? Uživaj u jedinstvenom spoju peperminta i voćnih aroma i unesi svežinu u svoj dan.

Pročitaj više

16.05.2022.

Najlepša Vulkan akcija

Dugo iščekivana Vulkan izdanja konačno su na svim MojKiosk objektima. Uživajte u naslovima koje smo odabrali za vas. Najlepša Vulkan akcija traje do 16. 06.

Pročitaj više

16.05.2022.

Pridruži se zabavi i uživaj u omiljenoj grickalici svih generacija.

Kupi tri kesice Flips Smoki pakovanja po ceni od 99 rsd.

Pročitaj više

16.05.2022.

7 Days, najbolji pratilac na pauzi ili putovanju, za doručak u dvoje...

Uživajte u bogatom ukusu čokoladnog fila ili miksa čokolade i vanile u mekanom testu kroasana. Kupite dva 7 Days kroasana od 80 grama po ceni od 99 rsd.

Pročitaj više

05.05.2022.

Pozivamo vas da učestvujete u MENTOS nagradnoj igri!

U periodu od 25. 4. do 22. 5. Kupovinom bilo koje dve MENTOS rolnice na jednom fiskalnom računu, na bilo kom MojKiosk prodajnom objektu na teritoriji Republike Srbije (bez KiM), ostvarujete pravo na učešće u nagradnoj igri. Sačuvajte fiskalni račun i pošaljite prijavu putem SMS poruke na broj 5060: MENTOS(razmak)broj fiskalnog računa ili ispunite formu na Intertnet stranici yestofresh.rs. Cena SMS poruke naplaćuje se po redovnim cenama za korisnike MTS, Yettel i A1 mreža. Igrajte se sa nama, očekuju vas vredne nagrade!

Pročitaj više

02.05.2022.

Iskoristite MojKiosk akciju i izaberite BIC® upaljač pogodan za svaku priliku.

Upaljači su potrebni ne samo pušačima, već i svakom domaćinstvu. A da li ste znali da je prvi BIC® upaljač proizveden davne 1973. godine? Duga tradicija je garancija kvaliteta i pouzdanosti.

Pročitaj više

02.05.2022.

Knjaz Miloš vode po super ceni!

Prateći trendove, Knjaz Miloš nam donosi novo aromatično osveženje u tri ukusa: limun, malina i šumsko voće. Bilo da volite reski voćni ukus ili ste više za vodu bez aroma, Knjaz Miloš vode čekaju vas na MojKiosk objektima po super ceni od 99 rsd pri kupovini bilo koje dve vode.

Pročitaj više

02.05.2022.

Grand instant kafa i žitni bar Corny lešnik idealan spoj.

Savršen izbor za druženje sa prijateljima, kao i jednostavan i brz užitak u svakom trenutku i u svakoj prilici. Posetite MojKiosk prodajna mesta i iskoristite super akciju. Kupovinom bilo koje Grand instant kafe i bara Corny, oba proizvoda dobijate po ceni od 85 rsd.

Pročitaj više

02.05.2022.

Uvek je pravo vreme za napetu ljubavnu priču ili triler!

BDR Media i MojKiosk pripremili su odličan izbor knjiga za vas. Uživajte u bestselerima Nore Roberts, Agate Kristi, Džudit Maknot, Džulije Kvin i Lise Klejpas. Komplet od dve knjige čeka vas na svim MojKiosk objektima po ceni od 399 rsd ili 499 rsd.

Pročitaj više