Akcije i promocije | Moj Kiosk

Akcije i promocije

28.11.2022.

Snickers čokoladica i Orbit bombone su odlična kombinacija.

Udahnite svežinu i dodajte energiju tokom radne nedelje. Kupite bilo koja dva proizvoda po akcijskoj ceni od 120 rsd na Moj kiosk objektima.

Pročitaj više

28.11.2022.

Duracell štedi vaš novac i vreme!

Možete biti sigurni da će Duracell Basic pouzdano napajati vaše daljinske upravljače, kuhinjske uređaje, igračke na baterije, baterijske lampe, četkice za zube. Potražite ih na Moj kiosk objektima po ceni od 99 rsd/kom.

Pročitaj više

28.11.2022.

Novogodišnji praznici sve su nam bliži!

Sigurni smo da već pravite listu želja za svoje najmilije. Štark vam je spremio paketiće sa omiljenim slatkišima i slanišima po ceni od 799 rsd. Požurite na Moj kiosk objekte, čekamo vas!

Pročitaj više

28.11.2022.

Započnite novu radnu nedelju na najbolji način!

Izmamite nekom vama dragom osmeh na licu i podelite slasno, čokoladno zadovoljstvo! Posetite neki od Moj kiosk objekata i za 75 rsd kupite Jaffa Brownie Choco! Uživajte u mekanim čoko zalogajima koji se tope u ustima. Čekamo vas!

Pročitaj više

14.11.2022.

BIC® upaljači sigurni i postojani, sada po akcijskim cenama.

Gotov proizvod nije samo dobro dizajniran, lagan i siguran, već i pouzdan. Neka vaš izbor za svakodnevnu upotrebu bude upravo neki iz širokog asortimana BIC® upaljača, koje možete da pronađete na našim objektima.

Pročitaj više

14.11.2022.

Jelen pivo vam daje inspiraciju da okupite drage ljude i uživate u zajedničkim trenucima.

Vreme je slava, porodičnih okupljanja i druženja sa prijateljima! Tradicija proizvodnje Jelen piva duga 260 godina garancija je proverenog kvaliteta i poverenja kupaca. Kupite dve limenke 0.33l po ceni od 99 rsd, na svim Moj Kiosk objektima. Nazdravlje!

Pročitaj više

14.11.2022.

Podelite TWIX sa dragom osobom ili uživajte u MARS čokoladnim zalogajima!

Hrskavi biskvit. Glatka karamela. Kremasta čokolada. Pa još puta dva! Šta tu može da se ne voli? Bilo koje dve čokoladice kupite na Moj Kiosk objektima po super ceni od 120 rsd! Čekamo vas!

Pročitaj više

14.11.2022.

Za vaše nezaboravne trenutke uživanja i zabave kupite dve kesice Chipsy čipsa za samo 99 rsd.

Chipsy čips je slana zanimacija kojoj je zaista teško odoleti. Prepoznatljiv ukus Chipsy čipsa je sinonim za vašu omiljenu grickalicu. Chipsy ima misiju da ulepša svaki vaš trenutak uživanja u filmu, muzici, fudbalu, košarci i druženju sa prijateljima.

Pročitaj više

14.11.2022.

Jaffa je za vas pripremila potpuno NOVO zadovoljstvo!

Jafa krofne, napravljene od savršeno mekog testa, sa dodatkom čokoladnog fila u tri sloja, oduševiće i najprefinjenija nepca. Jaffa Donuts Triple Choco vas čeka!

Pročitaj više

12.11.2022.

Koji su vaši planovi za vikend?

Naša preporuka je odmor uz bestselere koje nećete ispuštati iz ruku! Džuli Garvud ostaviće vas bez daha pričama o ljubavi, ali i čarkama i spletkama između škotskih gorštaka i engleskih plemkinja. Liza Klejpas nastavlja da nas intrigira sagama o porodici Hatavej i čudesnim sudbinama njenih članova. Iskoristite akciju i kupite komplet od dve knjige za 499 rsd!

Pročitaj više