Akcije i promocije | Moj Kiosk

Akcije i promocije

08.08.2022.

Kombinuj Tube i ReMix, po super ceni

Za sve vas koji ste žedni uzbuđenja pravi izbor su TUBE sokovi. Izaberite svoj omiljeni ukus i krenite u letnju avanturu. Ljubitelje gaziranih osveženja pozivamo da probaju ReMix Superior narandžu sa čak 15% soka sveže sicilijanske narandže ili novu ReMix Superior breskvu sa 14% soka mediteranske breskve.

Pročitaj više

08.08.2022.

Ozarite društvo blistavim, širokim osmehom!

Uvek imajte kod sebe ORBIT žvake! Koji je vaš ORBIT favorit: spearmint ili peppermint? Na Moj Kiosk objektima možete kupiti bilo koja dva paketića žvaka po super ceni!

Pročitaj više

08.08.2022.

Kupite jedan komad AA ili AAA baterija za samo 89 rsd!

Ne propustite najbolju ponudu višenamenskih VARTA Longlife alkalnih baterija. Pogodne su za različite kućne aparate, igračke ili bežične miševe.

Pročitaj više

08.08.2022.

Ne zaboravite da kupite vaše omiljene Marbo grickalice!

Gde ćete za vikend? Družite se sa prijateljima, gledate omiljeni film ili idete na putovanje? Na Moj Kiosk objektima čekaju vas Chipsy tzatziki, Chipsy kečap, Chipsy chili i neodoljivi Pardon štapići punjeni kikirikijem. Kupite bilo koji ukus Chipsy čipsa i Pardon štapiće za samo 99 rsd.

Pročitaj više

25.07.2022.

Iskoristite sjajnu kombinaciju za osveženje!

Tokom vrelih letnih dana Plazma keks je savršen izbor za laganu užinu. Već pet decenija Plazma keks širi optimizam i mami osmeh na licima svih generacija. Na Moj Kiosk objektima možete da kupite Plazma keks i Rosa vodu po ceni od 119 rsd.

Pročitaj više

25.07.2022.

Letnji dan je kao stvoren za druženje.

Okupi prijatelje i uživaj uz najbolje osveženje! Na Moj Kiosk objektima čekaju te Coca-Cola Original, Coca-Cola Zero, Fanta Orange, Fanta Tropical, Fanta WTF i Sprite. Kupi bilo koja dva gazirana soka 0,5 l za samo 140 rsd.

Pročitaj više

25.07.2022.

Koja je tajna savršenog Chio čips ukusa?

Tajna je u izboru najkvalitetnijeg krompira i proverene recepture po kojoj se pravi. Tako nastaje grickalica kojoj je teško odoleti. Na Moj Kiosk objektima čeka te neverovatna Chio čips akcija! Možeš kupiti čak 3 kesice Chio čipsa po ceni od 99 rsd!

Pročitaj više

18.07.2022.

Letnja Vulkan akcija!

Kupite dve knjige sa 40% popusta u svim objektima MojKiosk.

Pročitaj više

12.07.2022.

Ko ne voli kad mu jutro zamiriše na kafu?

Magični miris GRAND GOLD kafe poziva na druženje i uživanje u neodoljivoj aromi i punoći ukusa. Iskoristite super ponudu i kupite GRAND GOLD kafu na Moj Kiosk objektima po odličnim cenama. Čekamo vas!

Pročitaj više

11.07.2022.

Dan je dug, iskoristite ga! Guarana je pravo rešenje!

Početak je radne nedelje i uvek nam treba dodatna energija, koncentracija i kreativnost. Guarana je pravo rešenje! Dan je dug, iskoristite ga! Izaberite Guarana piće po svom ukusu. Da li ste za moćnu voćnu Joker orange Guaranu? Kako odeleti a ne probati Guarana Aphrodisiac sa ukusom marakuje? Ne propustite Guarana Brainer sa ginko bilobom.Tu je, za vas, i Guarana Original, provereno dobrog ukusa. Kupite bilo koje dve Guarane po ceni od 149 rsd.

Pročitaj više